НАЧАЛО  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ  |  ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ 
тел./факс: 02/986-76-50  Мобилни: 0888806912,  0888920845
ЕКСКУРЗИИ СЪС САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ С АВТОБУС
ПОЧИВКИ СЪС САМОЛЕТ 2019
ПОЧИВКИ С АВТОБУС 2019
ЕКЗОТИЧНИ ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ
УИКЕНДИ
ГОЛФ ТУРИЗЪМ


  ВЕЛИКДЕН във ВИЕНА
4 Дни/ 3 Нощувки
Автобус
Резервация / Запитване  
Цена Дати
379 лв.


Виена
ВЕЛИКДЕН във ВИЕНА

Възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик. Необходима е предварителна заявка, потвърждава се при желаещи 15 души. Услугата е с допълнително заплащане: от Бургас 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева. Посочените цени са за двупосочен трансфер.

1 ДЕН /СОФИЯ - ВИЕНА/
Отпътуване от София от паркинга пред стадион Васил Левски в 05:30ч. Пътуване с кратки почивки през Сърбия и Унгария. Пристигане в австрийската столица вечерта. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

2 ДЕН / ВИЕНА/
Закуска. Туристическа програма с местeн екскурзовод на български език: Рингщрасе - улицата-пръстен, обграждаща историческия център на австрийската столица, сградата на Oперата, Парламента, площад Мария Терезия, сградата на Бургтеатър. Разглеждане на градините на двореца Белведере. Разходка в градините на двореца и посещение на панорамната площадка Глориет, разположена на възвишение над двореца. Спирка при шарените сгради на Хундертвасер. Пратера. Разходка около известния дворец Хофбург (познат като зимна резиденция на Хабсбургската монархия. Днес една част от двореца представлява резиденция на автрийския председател, а другата част е превърната в един от най-известните музеи на света). След това разходка в центъра на града, площад Грабен със статуята на Чумата, главната улица Кертнерщрасе и катедралата Щефансдом. Възможност за посещение на Двореца Хофбург: музея на Сиси, Императорската съкровищница, Императорски апартаменти. Възможност за разходка по най-голямата търговска улица Марианхилферщрасе. Тук ще имате възможност посетите някое от прекрасните кафенета и да се насладите на чаша кафе и парче от известната торта Сахер. Свободно време. Нощувка.

3 ДЕН /ВИЕНА - ШЬОНБРУН/
Закуска. Полудневна екскурзия до двореца Шьонбрун и неговите красиви градини. Днес дворецът и прилежащия комплекс е в списъка на световното културно наследство ЮНЕСКО. Възможност за самостоятелно посещение на прочутата Зоологическа градина - най-старата в света. По желание (с допълнително заплащане) – разглеждане на Двореца с аудиогид. Свободно време или по желание (с допълнително заплащане) - екскурзия до Зеегроте - най-голямото подземно езеро в Европа и популярна туристическа атракция. Тук е сниман филма на Уолт Дисни „Тримата мускетари”. Вечерта по желание (срещу допълнително заплащане) – вечеря в типичен австрийски ресторант в известния квартал Гринцинг. Нощувка.

4 ДЕН / ВИЕНА – СОФИЯ/
Закуска. Отпътуване. Транзитно преминаване през Унгария и Сърбия. Пристигане в София късно вечерта.


Дата човек в двойна/ тройна стая единична стая дете до 12г. (в стая с 2ма възрастни)
26.04.2019 г.  379  490  325

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
▪3 нощувки със закуски в хотел 2*/ 3* в / в района на Виена
▪транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/
▪обзорна туристическа обиколка на Виена с местен екскурзовод
▪трансфер до Шьонбрун (входа в градините е безплатен)
▪водач от фирмата организатор
▪екскурзоводски услуги
▪групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец (за лица над 65г има доплащане)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
▪входни такси и билети за туристически обекти
▪вход в двореца Шьонбрун 14,20 евро (Имперски тур – 22 стаи)
▪екскурзия до Зеегроте - най-голямото подземно езеро в Европа – 20 евро
▪вечеря в типичен австрийски ресторант в квартал Гринцинг във Виена – 25 евро
▪доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 5 лева; от 71 до 75г. – 7 лева; от 76 до 85г. – 15 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
▪доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
▪валидна лична карта или задграничен паспорт.
▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
▪депозит в размер на 100 лева на човек при записване
▪доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
▪до 61 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
▪от 60 до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – се удържа такса в размер на внесения депозит
▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 60% от общата цена на туристическия пакет
▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет
▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души.
▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
▪Екскурзията като цяло не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
▪Срок за записване: до запълване на свободните места.
▪Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
▪За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
▪Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
▪Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
▪Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
▪Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” по смисъла на чл. 97, ал.1 от ЗТ – застрахователна полица No 18 902 1315 0000616947/15.01.2018 в ЗАД Армеец, със срок на валидност от 20.01.2018 до 19.01.2019г., застрахователна сума 75 000 лева
Телефони за спешна връзка с Туроператора:
от понеделник до петък (09.30-18.00ч.) 00359 2 980 2774; 00359 2 981 6583; 00359 888 655515
събота, неделя и празнични дни: 00359 888 655515
НАЧАЛО  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ  |  ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ  Eco Tour 98 © 2008 Всички права запазени. Get Firefox Екскурзия .com - екскурзии, почивки хотели билети Уеб Дизайн: ПроСтудио